the

Menu

The menu of Les Jardins de Bakea is written over the seasons. The dishes are made from fresh market products and processed by us. We guarantee homemade production of all menus, including bread, appetizers and sweets. All our Dishes and Menus are “Homemade”, cooked on site using fresh and seasonal products. We are committed to an approach of quality, know-how and transparency towards our customers, with qualified staff both in the kitchen and in the dining room.

A la carte

Menus

menu

"Business Lunch"

Déjeuner du Mercredi au Samedi uniquement
Menu imposé selon le marché du jour

30€

2 Plats > Entrée & Plat Ou Plat & Dessert

(1 Verre de Vin & un Café compris)

Ou

3 Plats > Entrée & Plat & Dessert

(Hors Boissons)

menu

"Ma Cuisine du Moment"

Sauf Dimanche et Jours Fériés
41€

Velouté de Butternut & Brisures de Châtaignes

Ou

Risotto de Pâtes « Langues d’Oiseaux » au Jambon du Kintoa

Chipirons Sautés Basquaise & Tagliatelles Fraîches

Ou

Civet de Lièvre à l’Ancienne, Pulpe de Pomme de Terre Persillée

Aumônière de Crêpe aux Pommes Caramélisées,

Crème Anglaise au Calvados

Ou

Tartelette Tiède aux Marrons, Sauce Caramel

Ou

Duo de Fromages de Brebis & sa Confiture de Cerises Noires

menu

"Les Saisons"

55€

Marbré de Bœuf Braisé & Foie Gras

ou

Croustillant d’Escargot & Confit de Canard et son Mesclun

–-

Noix de St Jacques Poêlées & Pulpe de Patate Douce

ou

Chipirons Sautés Basquaise

–-

Filet d’Agneau Rôti, Pommes Sautées Forestières

ou

Pavé de Bœuf « Blonde d’Aquitaine » aux Champignons à la Crème, Sauce au Vin Rouge

–-

Biscuit Moelleux aux Pommes Caramélisées, Crème Anglaise au Calvados

ou

Poire Farcie au Crémeux Chocolat Epicé, Coulis à la Badiane

ou

Duo de Fromages de Brebis & sa Confiture de Cerises Noires

–-

menu

"Découverte"

Servi par Table Entière Uniquement
76€

Amuse-Bouche

Salade Gourmande de Haricots Verts, Copeaux de Foie Gras & Homard

Noix de St Jacques Rôties & Pulpe de Patate Douce aux Brisures de Noisettes

Poisson selon le choix du Marché

Foie Chaud des Sœurs Tatin en Aigre Doux

Palombe à la Vigneronne

Symphonie de Desserts

Serving hours

12.00 am - 2.00 pm
7.30 pm - 9.30 pm

Weekly closing (except holidays)

Monday & Tuesday from early November to late March
Monday lunch time & Tuesday lunch time from early April to late October

Annual closure 2020

from Sunday 12 January to Wednesday 5 February inclusive
and from Sunday 15 November to Wednesday 2 December inclusive

annual
closure

The establishment will be closed from Sunday January 12 in the evening until Wednesday February 5 inclusive.

See you soon ...